hits

For en dag!

I dag har jeg følt meg trøtt og opplagt, sliten og energisk, trist og sint, glad og sprudlende, lei og ivrig, og alle mulige følelser rett etter hverandre og i samme stund. Merkelig hvordan humøret kan svinge så drastisk og endre seg på kun et sekund. Skoledagen startet med en klasse ballett som jeg virkelig var fornøyd over, jeg koste meg og følte at jeg jobbet godt. Kjente virkelig svetten og spenningen i musklene. Fokuset jeg kan ha på klassen vi har på fredag før vi tar helg, vil være pusten. Jeg blir slik oppslukt i alle disse musklene å fokusere på, at jeg kan jobbe mer med selve musikken og pusten. Hvordan pusten kan hjelpe meg og gjøre dansen mer levende og mindre anspent, hvordan jeg kan føle musikken enda dypere og sterkere integrert i kroppen min.

Så skulle vi ha jazz-klasse. Det var da følelsen av at verden raste sammen hendte. Jeg følte meg tom for energi etter forrige klasse, selv om dagen så vidt hadde startet!, jeg følte meg elendig som ikke klarte å følge med resten av klassen på trinn jeg vanligvis klarer å henge tritt med på. Det var en stemme i hodet som alltid rakket på meg selv og tok negative tanker i fokus. Flere ganger forsøkte jeg å endre på det, tenke mer positivt, smile litt og slappe mer av. Endelig, på slutten av den to timers lange jazz-klassen, klarte jeg å nyte dansen. De siste ti minuttene med koreografi fikk jeg danset ut følelsene mine og til tross for at jeg ikke alltid fikk timingen til riktig slik jeg ønsket etter musikken, og jeg ble litt irritert på meg selv for det, var jeg også fornøyd med det jeg faktisk fikk til. Jeg er flink og jeg kan være mer snill mot meg selv. Jeg når lenger med den innstillingen.

Deretter kom lunsj-pause og en etterlengtet matbit. Fra et ønske om å være for meg selv, nesten med gråten i halsen, tanker som hva er galt med meg, og et fryktelig savn etter å snakke med kjæresten og armene hans holdende trygt og godt rundt meg, klarte jeg omsider å snu stemmene i hodet mitt.

Siste danseklassen for dagen var street. Vi har kun én klasse street i uken, og takk Gud for det! Haha, både jeg og Ingunn føler oss noe malplassert mens vi prøver så godt vi kan å henge med på trinn og integrere hip hop -attituden. Jeg ble noe smålig fnisete og i merkelig godt humør, noe jeg i blant blir når jeg er sliten og prøver å smile meg gjennom det hele. Det hjalp ytterligere på humørsvingningene jeg hadde tidligere på morgenen, og med det dro vi fra skolen sammen i godt humør begge to.

Neste stopp etter endt skoledag, var Gamla Stan hvor vi skulle finne postkort til kjære mennesker hjemme i Norge. Forholdet mellom meg og farfar er ikke like sterkt slik jeg gjerne skulle ønske det var, derfor har jeg lyst til å sende ham brev og postkort for å fortelle hvordan jeg har det nå som jeg uansett ikke har mulighet til å se han. Så der gikk vi, i de gamle gatene med sol og varme i ryggen på jakt etter postkort.
 


 

Plutselig snublet vi over en sjokoladefabrikk-butikk hvor en mann kom ut med en sjokoladeis i hånden, med det var vi solgt. Vi måtte inn og se. Butikken var delikat og så ut til å ha et utvalg himmelsk god sjokolade, samt en is-disk hvor denne så tiltalende sjokoladeisen også befant seg. Med et lite håp i magen spurte jeg om noen av is-smakene var veganske. Damen bak disken sa så at nettopp den isen jeg hadde siklet over og så gjerne kunne tenke meg, sjokoladeisen altså, var vegansk! Så da ble det en aldri så liten is-kule til oss hver før vi spaserte videre og fant postkort og omsider dro hjem.

Dagen som startet seende ut som en emosjonell berg-og-dal-bane, endte altså med å bli en ufattelig fin dag! Etter jeg kom hjem igjen, har jeg hatt en god-følelse i kroppen og både nynnet og danset litt for meg selv i glede. Det er deilig å vite at dager kan snus opp-ned, og med en god venninne ved siden av deg i tillegg så kan en dele gledene sammen. Ganske koselig, spør du meg.
 


Inguuunnn :-D

Morgenfugl som jeg er, står jeg tidlig opp hver dag for å komme en liten stund før skolen begynner.
Dansen er viktig for meg, og så er søvnen.
Det er fint å kunne føle seg opplagt og ha mye energi å spille på når en danser dagen lang.
Med det tenker jeg å ta sengen så fort sminken vaskes av og tennene pusses rene.

God natt!

 

Hodeverk og lykke

Jeg forsøkte å skrive til dere i går, men det hele ble litt for klisjé litt for sent på natten til at jeg kunne poste det. Kanskje jeg skriver det om og poster noe av teksten siden en gang, for denne gang holder det med en liten heads up fra de siste dagene.

Ah, hvor skal jeg starte? I går var en fantastisk avslappende og deilig søndag. Jeg førte regnskap, så episode 6 av Game of Thrones, var på FaceTime med kjæresten i 3 timer, sovnet en liten blund midt på dagen, skiftet sengetøy og satte på klesvask, og følte meg superfornøyd gjennom hele dagen. Da kvelden nærmet seg og solen vek bort, kom jeg plutselig til å tenke på at det straks er høst! Denne uken, på fredag, glir sommeren over til en ny og koselig årstid. Det er noe med de fallende, fargerike bladene, den friske vinden og lyden av plaskende regndråper, som er så vakkert. Jeg ble så ivrig at jeg smått planla hva slags duftlys jeg skal kjøpe, likte masse høstlige bilder på Weheartit, samt opprettet en ny spilleliste på Spotify höst och mysigt🌙🍁🍂. Gleder meg, med andre ord!

Skoledagen i dag har vært fin og lærerik, men også lang. Det gikk greit innom butikken, hjem og lage mat. Nå derimot er det ingen tvil hva hodet prøver å fortelle meg. Den ønsker, på vegne av hele kroppen, en aldri så liten tidlig kveld. En god natts søvn for å lade batteriene til morgendagen, for i dette øyeblikk kjøres det på tomgang. Tross et sprengt hode og en sliten kropp, er jeg veldig fornøyd. Hver dag her i Stockholm er en fryd. Jeg får gjøre akkurat det jeg ønsker å gjøre: danse hver dag på skolen! Og for hver dag som går, er jeg en dag nærmere drømmen. Dette er i og for seg en drøm i seg selv, men den store drømmen, den drømmen om å bli danser står desto høyere og jeg nyter veien dit. Det føles som at jeg er på rett sted til rett tid, jeg føler jeg gjør det jeg er ment for å gjøre. Dansen gir meg så mye mer enn det den tar fra meg, ja vell så blir jeg litt sliten, ja vell så får jeg litt vondt i hodet, men det er prisen å betale og det er så verdt det! Aldri har jeg følt meg så tilfreds med skolen og hvor jeg selv befinner meg i livet, og jeg er så takknemlig!


Innlegget i dag ble skriblerier, men slik får det bli, nå skal sminken av og kroppen krype under dynen.
God natt ♥

 

Dansere på byturLørdagen i dag ble tilbrakt med Ingunn og Emma i Stockholms solfylte gater. Rart å tenke på at vi allerede i neste uke går inn i september med høsten i møte. Det skal visstnok bli ganske kaldt også her i Sveriges hovedstad når sommeren omsider glir forbi. I dag var det likevel sol, anledning til å bruke solbriller, og passe temperatur til å kun ha en lett singlet under jakken.

I går var det plaskende regnvær utenfor vinduet på morgenen. Da jeg sto i inngangspartiet på vei ut i regnet, oppdaget jeg et par ødelagte stenger i paraply-skjermen. I tillegg manglet både Ingunn og Emma paraply, derfor tok vi i dag turen innom Åhléns og kjøpte oss en hver. Stort mer enn det ble ikke innkjøpene våre, noe fordi second hand-butikken vi gikk til holdt stengt i dag grunnet sykdom. Kjekt var det likevel å ta seg en liten bytur, det ble alltids prat, titting innom andre butikker og en god lunsj.Nå som jeg har vært hjemme i sengen min en stund, sminken tatt av og tennene pusset rene, kjennes øyenlokkene tunge og pusten dyp. Jeg vil kunne trenge en god natts søvn snart. Og apropos, i natt drømte jeg faktisk en litt fin drøm. I drømmen hadde jeg nemlig blitt veldig myk og fått six-pack, haha. Uansett! Tror jeg snart skal ta kvelden, om ikke i alle fall legge vekk denne PC-skjermen. Forhåpentligvis blogges vi igjen i morgen. Inntil da:


Puss, puss ;* ♥ 
 

Vakre StockholmIngunn og jeg tok oss en spasertur i Gamla Stan i går. Solen var på vei ned og de vakreste farger prydet himmelen over oss. Som vanlig snakket vi om alt mellom himmel og jord, helt frem til kveldsmørket nok en gang favnet om byen og vi tok tunnelbanen hjem igjen.Fordi jeg alltid fotograferer Ingunn, fikk hun også lyst til å fotografere meg. Haha, så her ser dere meg med et aldri så lite påklistret smil:

Dagen i dag har også vært fin. Den startet med god tid på morgenen, og da jeg ventet på tunnelbanen kunne jeg kjenne varmen fra morgensolen i ryggen. Skoledagen bestod av individuell samtale med lærer, rytmikk-klasse og moderne-klasse. I rytmikk-klassen arbeidet vi med pust, puls og rytme. Det var en overraskende morsom klasse, og tiden gikk fort frem til lunsj! Hadde forresten utrolig god lunsj med meg i dag! Her i Sverige har samtlige med seg middags-rester som varmes opp i mikrobølgeovnene som står på oppholdsrommet vårt. Har enda ikke sett en eneste svenske ha med seg brødmat slik som er typisk matpakke-mat i Norge. Så i dag tok jeg med restene mine fra gårsdagens middag, som var fullkornspenne i fløtesaus med kantareller og vegan chorizo. Smakte ypperlig!

Etter lunsjen hadde vi moderne resten av dagen med en lærer som heter det samme som meg, Maria :-)  Vi jobbet mye nede på gulvet, og hadde også en del improvisasjon mot slutten av klassen. Jeg synes det er veldig fint å se hvordan Maria danser, for hun har så flytende bevegelser. Foreløpig har jeg ikke knekt koden helt eller øvd nok til å få det til selv, men jeg ønsker å få til den samme flyten når jeg danser også! Etterhvert da vi var ferdige og skoledagen med det tok slutt følte jeg meg ikke direkte utslitt, men jeg merker derimot  at kroppen ser frem mot søvn og hvile! Og forresten: da jeg kom hjem i dag oppdaget jeg en konvolutt adressert med mitt navn! Jeg har fått mitt nye svenske personnummer! :-DD  


Håper deres dag også har vært fin! Blogges igjen i morgen♥

Å ha Steve Aoki som danselærer

I går hadde vi den første ordentlige danseklassen: to timer med contemporary hvor vi fikk bryne oss mye på improvisasjons-oppgaver. Tiden suste forbi, og plutselig var det kun ti minutter igjen av klassen! Helt i vår egen verden full av konsentrasjon og fokus, ble klokken glemt bort så fort vi kom i gang. Akkurat det er så deilig, følelsen en får når en glemmer bort tiden altså. Det er først da en vet at en virkelig liker det en holder på med! Må forresten nevne at danselæreren vår Andreas, som vi har i contemporary, ligner utrolig mye på Steve Aoki! Denne tanken var det første som slo meg da han kom inn dansesalen, og jaggu hadde ikke ei annen i klassen tenkt akkurat det samme som meg!

Denne danseklassen med Andreas, som var vår første ordentlige danseklasse i tillegg til at det nettopp har vært sommerferie, resulterte i at alle kom stive og støle tilbake til dansesalen i dag klare for en ny skoledag kun med dans! I dag var det jazzklasse med Clara som stod for tur. Jeg synes hun er en veldig god lærer i tillegg til at hun har en ganske kul jazz-stil. Istedenfor slik "gammeldags" musikal og show-lignende jazz, er den mer.. hm, hvordan skal jeg forklare det.. kan kanskje si stilen er nærmere lyrisk jazz. Usikker på hva som er "riktig" beskrivelse av stilen, poenget er nå i hvert fall at jeg liker den veldig godt! Om jeg skal prøve å sette fingeren på hvorfor, så tror jeg det kan ha noe med at det føles mer ærlig å danse for å uttrykke følelser snarere enn å danse for å lage show -misforstå meg rett: det er gøy det og!

Store deler av klassen til Clara ble brukt til å improvisere. Improvisasjon er noe jeg personlig har opplevd som utfordrende, samtidig synes jeg det er spennende å utforske og føler at jeg vokser mye mer på det som danser fremfor å kun lære bestemte koreografier. Når en improviserer er en i større grad i kontakt med kroppen på en helt annen måte, fordi en jobber etter impulser og egen musikalitet. Kreativiteten får også utløp til å utvikles, og det tror jeg er viktig for å kunne videreutvikle egne bevegelser og ideer til koreografi. Da klassen nærmet seg slutten, var det utrolig godt å tøye litt på kroppen før vi avsluttet med å lære begynnelsen på en ny koreografi! 

Det siste som stod på timeplanen etter lunsj, var street/ hip hop. Og Gud, haha, det er ikke såre enkelt som det ser ut som! Med en positiv lærer som forventet at vi skulle ha det gøy og kjenne rytmen i kroppen "groove", samt et knippe sanger av Kendrick Lamar, hadde vi det moro til tross for at bein og armer ikke alltid hang helt med på de ukjente trinnene.
 

Dette ble et langt innlegg kun om dans, men dette er altså et innblikk i min nye skolehverdag. Og jeg elsker det!
Aldri har det vært så moro å gå på skolen!


Sov godt og god natt ♥

Nattprat og truseshopping

I går var første skoledag for meg og Ingunn! De andre i klassen, til og med læreren vår, trodde vi var nære venner som hadde kjent hverandre lenge! Tenk at vi kun møttes på søndag, og likevel ble så fort gode venner at til og med andre kunne legge merke til det! Haha, det er så snålt for det har aldri pleid å ta så kort tid for meg å bli godt kjent med noen. Å føle at man er gode venner kun i løpet av en dag eller to er ganske utrolig! 

Etter en myk første-skoledag, tok vi tunnelbanen hjem hver for oss med en idé om å møtes senere på kvelden. Det endte med en aldri så liten truseshopping på meg med selskap av Ingunn, før vi så tok en spasertur langs elven og satt oss skravlende ned på en benk og snakket om alt mulig. Noe med en alvorlig tone, annet med en god porsjon latter og smil. Luften var sval og varmen fra solskinnsdagen hang igjen i luften mens mørket senket seg over staden. Først da de kjølige gufsene fikk oss til å se hvor mye klokken var, snudde vi nesen hjemover igjen.


Kvelder som dette får en til å innse hvor heldig en er,
en god venn er virkelig alt som trengs!

 

SUN(NY )DAY


Fine Ingunn :-DD <3

For en herlig søndag dette har vært! Ingunn og jeg avtalte å møtes i dag for å bli litt kjent med hverandre før skolestart i morgen. Vi er (tror jeg) de eneste norske i klassen, så er hyggelig at vi kan ha hverandre! Og gjett hva, skravla gikk! Med tekopper i hånden og fin utsikt over Stockholm, satt vi på TAK og koste oss. I frykt for at et par regndråper skulle bli flere, gikk vi så videre ut i gatene for å se oss rundt omkring. Byen er stor og lett å gå seg vill i, hvert fall for slike ny-innflyttere som oss. Takket være GPS-kart på iPhone, klarte vi oss heldigvis fint!


Inngangspartiet til vintage-butikken hadde blomsterdekorasjoner i taket!

I Södermalm gikk vi innom en vintage-butikk, og er det ikke typisk at når en ikke ser etter noe, da finner man? Bærende på kleshengere med brukte klær, gikk vi på prøverom som så ut til å være laget ut av gamle gardiner. Jeg har lenge hatt litt sansen for "herrebukser" på damer. Slike litt klassiske og tidløse pene bukser, og i dag fant jeg tilfeldigvis to stykk. Et par fra Calvin Klein i dress-lignende stoff, og et par fra Filippa K i ull-stoff, og jaggu snublet jeg ikke over et par kule lave heler også! Jeg er sikker på at om dette hadde vært en norsk vintage-butikk, hadde prisene vært en helt annen. Begge buksene og skoene, kostet rundt en hundrelapp hver. Spør du meg er det rimelig billig. Kult er det også å tenke på at en sparer miljøet når en handler brukt. Også er det så klart litt gøy å ha noe ikke alle andre har!

Som dere sikkert forstår, har dagen vært helt super. Vinden blåste vekk skyene og gjorde plass for en strålende sol på himmelen da vi forlot TAK, så mens vi var ute og gikk fikk vi virkelig kjenne på den siste varme sommerdagen denne ferien. Hele tiden gikk vi og pratet. En hel del handlet om dans og forventninger til det nye skoleåret, for vi er nok nesten like spente begge to. Og i morgen, i morgen da skjer det!

I morgen er det endelig skolestart!!!! :-DD


Håper dere har hatt en fin helg! Noen flere der ute som gleder seg til den nye uken? ♥
 

Indre ro og ertestuing

I dag som i går, startet jeg dagen med yoga utendørs i sentrum av Stockholm. Etter en liten tur hjem for å dusje og spise, dro jeg så til sentrum igjen for å høre på et foredrag av samme typen som ledet yogaøkten tidligere på morgenen. Dagen min har med andre ord bestått av yoga, meditasjon og forelesning angående meditasjon og pust. Hehe, høres kanskje helt nørd og hippie ut, men for meg gjør det altså ikke det. Jeg synes det er digg å oppleve litt indre ro, så sjohei!

Men hei, bare for å bytte tema til noe heelt annet: Er det noe jeg har merket som ville overrasket 5 år gamle Maria, så er det utfordringen med å finne ut hva en skal ha til middag. Det var altså noe sant i det mamma og pappa sa da jeg var liten! Husker at jeg bare ikke kunne forstå hvordan i alle dager det skulle være så vanskelig, når det finnes så mye godt å spise! Middag, tenkte jeg, det er jo såå enkelt! Bare å lage noe godt som pannekaker eller grønnsaksuppe eller(...), listen kunne sikkert vært meter-lang. Nå derimot, nå som jeg endelig kan bestemme ALT av hva jeg skal spise HVER dag, så er det plutselig ikke såre enkelt lenger.

Ettersom det er lørdag i dag, grublet jeg langt om lenge på dette her. Hva skal jeg ha til middag i morgen, og hva trenger jeg å handle inn slik at jeg har mat for mandagen også? Plutselig sa det pling! ERTESTUING! Hahahah, morsomt nok har jeg aldri laget ertestuing før på egenhånd! Måtte søke det opp, og så finner jeg jo ut at det er såå utrolig enkelt! Også jeg som er så glad i ertestuing, da! JIPPI. Så da gikk jeg blid og fornøyd på butikken og fikk handlet det jeg skulle.
 

Så i morgen, i morgen blir det ertestuing til middag! (Som tilbehør da, så klart!)​ :-))
 

Lugn fredag

Alarm på 05:30 og en kropp uthvilt og klar for å stå opp! Stablet meg fort på beina, og om et par timer satt jeg på tunnelbanen inn mot sentrum. Annonsert gratis morgenyoga på Karl XIIs torg, og jeg gledet meg så mye at selv det dystre været ikke sto i veien for mitt muntre humør. 08:00 startet det hele. Etter 1 år uten fast yoga-undervisning, kun et par drop-in og noe praktisering hjemme på egen hånd, var det virkelig deilig å bli instruert igjen! Det hele var arrangert i forbindelse med Stockholms Kulturfestival som foregår denne uken. Utendørs på et platå i treverk, rullet vi ut mattene våre.

Morsomt nok tok jeg meg selv i fascinasjon over hva kroppen min er i stand til å gjøre. Sommeren har brakt med seg noen late dager hvor aktiviteten mildt sagt har vært laber, jeg ble derfor forbløffet over hvordan armer og ben fremdeles responderer så bra til tross for mye stillesitting og minimalt med trening. Vel, det er nå så. Etter en time hadde passert, ble gråværet mer fremtredende og det startet å regne slik som forventet. Heldige som vi var befant vi oss under et telt, så regnet som falt og den kjølige luften plaget meg ikke tvert imot gjorde det meg godt. Før klokken rakk å slå 10:00, var timene plutselig over og matten min ble rullet inn og lagt i nettet før jeg slang det over skulderen min idet jeg gikk videre på vei hjemover med kjæresten på telefonen.


Snapshots fra iPhonen.

Resten av dagen har jeg tatt med slående ro, et par kopper te og Tusen strålende soler. Den boken er virkelig god, og jeg skal si jeg kan være kresen på bøker! Jeg er hun som liker å lese dersom boken er bra, og hvis ikke er det bare et eneste stort ork. Khaled Hosseini og hans bøker har jeg hørt mye om fra alle hold. Jeg kan huske vi så filmatiseringen av Drageløperen på barneskolen, men det eneste inntrykket jeg satt igjen med på den tiden var at jeg syntes den var kjedelig. På ungdomsskolen derimot, fikk jeg mer øynene opp for han da vi leste et utdrag fra A thousand splendid suns i engelsktimen, men jeg tok ikke fatt på å skaffe meg hverken den eller den norske versjonen jeg sitter med nå. I senere år var det snakk om både den ene og den andre boken han hadde gitt ut, og jeg bestemte meg at jeg en dag skulle gi Tusen strålende soler en sjanse. Den siste dagen min i Norge, bare minuttene før SJ-toget fraktet meg over grensen, stakk jeg hodet innom bokhandleren på Oslo S og fant endelig frem boken etter litt leting i hyllene. Nå er jeg nesten halvveis i fortellingen og har allerede anbefalt den videre. 

Med litt dans på rommet, en koselig telefonsamtale med bestemor, samt is og film, tror jeg at jeg i dette innlegget har sagt så og si alt jeg har gjort i dag. Stort mer spennende har denne fredagen altså ikke vært, men om kun noen dager starter skolen og da blir det mye sprell! Gleder meg så til å danse hver dag, ser for meg at det kommer til å bli uhyre moro! Innen den tid skal jeg på søndag møte ei annen norsk jente som skal starte i samme klasse som meg, det tror jeg blir hyggelig!
 

Hva enn du gjør og hvor enn du måtte befinne deg denne fredagskvelden; god helg! ♥
 

Sol til frokost

I dag var det så fint vær at jeg tok med meg havregrynskålen min og en god pocketbok ut på balkongen for å kose meg. Alarmen hadde jeg ringende på i 8-tiden for å stå litt ekstra tidlig opp i dag, i motsetning til mange av sommerens late dager hvor en velger å slumre i sengen et par timer lenger. Etter dagens meditasjon og lille yoga-økt, satt jeg meg altså ut. Da jeg satt der ute, på balkongen, kunne jeg høre fuglekvitter og kjenne solen varme mot huden. Jeg hørte til og med en hane idet jeg var iferd med å åpne døren! Ikke visste jeg at det fantes i nærheten her, men koselig var det nå i hvert fall å høre et lite kykeliky.

Nå har jeg dusjet og skiftet fra pysj til kjole og er klar til å gripe dagen!


Ha en strålende dag ♥

Våknet til regn

Solen titter frem bak de tidligere så grå regnværs-skyene. Den skinner inn vinduet på rommet mitt og danner lys-kreasjoner på veggen over sengen min. Skyene tømte vanndråpene sine over Stockholm til morgenen i dag, og resten av dagen farget de himmelen lysegrå. Men nå har de altså gitt litt rom for solen også. Deilig.

Etter meditasjon, litt yoga, en deilig dusj og god frokost, bar det i dag av gårde til Skatteverket for å sitte pent og vente. Et stort og folksomt rom med mennesker av ulike nasjonaliteter, beige sofabenker og elektroniske tavler. De lysende røde bokstavene og tallene signaliserte hvem sin tur det var. For hver gang det kom opp en ny kombinasjon av en bokstav etterfulgt av tre sifre, varslet en durende lyd om at nestemann skulle gå til en spesifikk nummerert skranke. Med kølapp G056, utfylt skjema, bevis på skoleplass og pass i hånden, ble det omsider også min tur. 

Jeg søkte om svensk personnummer. Noe jeg vil få bruk for blant annet når jeg senere skal søke om svensk ID-kort. Med dette kortet kan jeg uten problem gå til anskaffelse av en svensk bankkonto, noe som er en nødvendighet for å kunne skaffe seg jobb i Sverige. Tanken er å få jobb på Dansmuseet ved siden av dansingen som nå blir min nye skolehverdag. Jeg og pappa var nemlig der sist jeg var i Stockholm for å se etter et sted å bo, og jeg syntes det var så fint og interessant å gå rundt der og se. De har skrevet på sine hjemmesider at det er stor pågang av forespørsler fra søkere som ønsker å få jobb der, så om de vil ansette meg eller ei er meget usikkert, men det er lov å håpe.


Håper det står bra til med alle dere ♥
 

Ankomst Stockholm

Så sitter man i en ny by, i en ny leilighet, i et nytt rom. Med turbulente følelser og sulten mage er dette både spennende og litt skummelt. Skoene er satt på skohyllen og jakken hengt opp. Her skal jeg altså bo det kommende året. Stockholms skimrende stjernehimmel ønsket meg velkommen sent i går kveld, og en strålende sol lyste opp stuen i dag tidlig for å vinke meg god morgen. Det er noe underlig med å komme til et fremmed sted og likevel føle seg litt hjemme kun etter et par dager. 

Hele familien er nysgjerrige og vil vite at alt er okei, "ring meg når du har kommet trygt frem etter reisen" og "jeg er stolt av deg". Det er godt å vite at noen der hjemme i Norge tenker på lille meg langt her borte. Spesielt verdens beste kjæreste, vi har snakket sammen siden jeg plantet rumpa på togsetet; tekstmeldinger, bilder på Snapchat og filmsamtale over FaceTime. Venner og venninner ønsker lykke til, og jeg må si meg selv veldig heldig. Heldig som uten problemer kan sette meg på et tog til et annet land for så å bosette meg der. Heldig som har mulighet til å følge min aller kjæreste dansedrøm. Heldig som i tillegg til dette har så mange gode mennesker i livet mitt som heier på meg midt oppi det hele.


Tusen takk til alle og enhver som har troen på meg, det er fint å ha noen å dele den med ♥
 

Les mer i arkivet » Mars 2018 » Februar 2018 » Januar 2018

-følg meg på blogg.no-

Kvinne, 21

Flyttet til Stockholm for dansen. Bloggen min handler om livet jeg lever i den svenske hovedstaden og veien jeg tar for å bli profesjonell danser.


Kontakt

mariaskancke@gmail.com


Kategorier


Arkiv

gratisdesign av Tonjemt