hits

Glede


Du vet den befriende følelsen av at livet er en lek og du lever i en drøm? Det kribler i hele kroppen og det bruser over av deilige impulser og dansebevegelser til enhver takt og rytme. Livet kjennes ut til å være et herlig sammensurium av uendelige muligheter og hav av opplevelser som kun venter på å bli oppdaget og satt til live! En aldri så liten eufori en sen sommerkveld mens natt blir til dag kun om noen timer. Litt musikk i ørene og et par trinn på dansegulvet i stuen, blir plutselig til flere. Revet med i min egen verden, tid og sted glemt. Med søvnen satt på vent, våken og fornøyd etter en aldri så liten sesjon med dans. Riktignok noe trøttere enn jeg muligens burde ha vært, men hva gjør vel det.

I morgen flyr jeg av gårde til Paris med et knippe mennesker jeg er veldig glad i; mamma, storebror og kjæresten til storebror. Fem dager i hjertet av Frankrike, med pulserende liv og mye å se, føle og smake. Håper på et par blinkskudd og fortellinger jeg kan dele på bloggen når jeg kommer hjem igjen. Inntil videre:

ha det bra enn så lenge ♥
 

I farten


    

    

Nå er jeg straks på vei hjem til verdens beste kjæreste som hadde bursdag i går! Som jeg gleder meg til å endelig se han igjen! Her i Bergen er det stort sett mildt vær og regn, bortsett fra et par dager med strålende sol, mens hjemme i Drammen har det lagt seg snø.. Så lenge jeg ikke fryser fast når jeg kommer frem, går det vel greit. 

Dette ble litt i hy og hast, men nå må jeg nesten gå for å rekke toget! Min snart utleste bok og speilrefleks blir med på reisen, dette blir bra! Håper det er noe te å få hjemme, var utrolig deilig å ta seg en kopp tidligere i dag - hjelper når en er småfrysen. Blogges!
 

Hverdagsidyll

   
    

I dag sto jeg opp til dette fine skuet med strålende solskinn og fuglesang! Et lite stykke idyll, vil jeg kalle det! Etter en god dusj og frokost bar det dermed rett ut med meg, og så tok jeg meg en aldri så liten omvei før jeg så meg nødt til å lese på studiene mine. Er jo ikke hver dag det er slikt et vær, og da er det om å gjøre å nyte det litt når det først inntreffer.

Det er ofte regnvær her i Bergen, men én ting skal denne byen ha og det er at det jaggu meg er slående flott å være ute på regnværsdager her også! Jeg får ikke den tanken ut av hodet, for dette er en by hvor jeg blir forbauset hver gang jeg går ut av døren. Enten fordi det snarere er koselig enn trist å spasere utendørs i Bergen by når det regner, eller fordi været rett og slett er så overveldende fint i kontrast til hva det pleier å være -og da lyser den ellers så vakre byen opp enda mer til å bli desto vakrere.
 

   

Å som jeg gleder meg til det begynner å blomstre og spire i Museumsparken! Da skal jeg ta med meg både pledd og pute og bok, slå meg ned på det frodige gresset og plante nesen min godt i en gripende fortelling og kjenne varmen fra solen på hele kroppen. Jeg har allerede planer om å drasse med meg Espen på slep slik at vi kan ha piknik der og kose oss (les: slik at jeg kan kose meg, hehe tvangskos?) med en halv-lunken pizza og et par flasker med Corona. Nesten så jeg ikke klarer å vente. Neida. Joda. 

Skal ikke legge skjul på at jeg gleder meg veldig til sommeren. Synes det er forfriskende at vi går lysere tider i møte. Bare det at det ikke blir bekmørkt ute klokken fire på ettermiddagen, er en liten glede i seg selv. Hva er vel mer stemningsfullt enn lange, late sommerkvelder ute med brede smil og kun T-skjorter på?
 

Tilbakeblikk i svart/hvitt2/8 Ankomst Bergen klokken 06:47 på morgenen tirsdag, ble vel tatt imot på jernbanestasjonen av disse to flotte menneskene.


2/8 Frokost hos bakeren, med skifting fra joggebukse til jeans og et nytt lag sminke på fjeset etter en så og si søvnløs togtur.


2/8 Storebror som har en tendens til å posere foran kamera uten å selv være klar over det.


2/8 Naturlig nok blir det en del bagasje når en flytter. Heldige meg fikk bærehjelp slik at jeg slapp å sprade rundt i byen som et vandrende pakkesel. 


2/8 Jeg er ikke så rent uheldig med utsikten fra hybelen min heller etter som jeg bor i et hyggelig strøk nok så sentralt. Muligheten til å kunne gå til forskjellige (matvare)butikker, parker og museum i løpet av bare noen minutter er utrolig kjekt.


3/8 Tur til IKEA og nok en gang heldig med bærehjelp.


4/8 Forrige dagen ble hyggelig med middags-besøk og en hjemmelaget, god suppe som jeg aldri har laget før. 


5/8 Gårsdagens middag bestod av indisk mat og musikk. Stemningen var god, maten var god, og jaggu spiste vi ikke en hel del is til dessert også!
 

Les mer i arkivet » Mars 2018 » Februar 2018 » Januar 2018

-følg meg på blogg.no-

Kvinne, 21

Flyttet til Stockholm for dansen. Bloggen min handler om livet jeg lever i den svenske hovedstaden og veien jeg tar for å bli profesjonell danser.


Kontakt

mariaskancke@gmail.com


Kategorier


Arkiv

gratisdesign av Tonjemt