hits

Kjære deg


Det bruser over i meg av gode følelser, og alt jeg virkelig klarer å konsentrere meg om er deg. Ordene til læreren blir grøt, Power Pointen blir tåkelagt, og blikket starter å vandre. De tomme øynene stirrer rett ut i ingenting, mens jeg i drømme har direkte øyekontakt med deg. Du er det eneste jeg kan se. Du og de fine øynene dine som glitrer vakrere enn alle nattehimmelens stjerner. Du og det herlige smilet ditt som lyser opp dagen min sterkere enn solen. Du og de mange fregnene dine og det flotte røde håret som former det vakre fjeset ditt. 

Dagene er lette og lystige. Jeg svever på en sky og uansett hvor vinden bærer meg, så er du med meg. Alltid i hjertet, ofte i hodet og om jeg er heldig ligger jeg også trygt inntil brystet ditt med armene dine tett foldet rundt om meg. I slike stunder blir bekymringer til bagateller. Pusten blir rolig når jeg er sammen med deg. Noen ganger puster vi til og med i takt. Vi har samme rytme vi, du og jeg. Som den nydeligste sang jeg aldri vil skal ta slutt. Tenk at vår melodi er mer harmonisk enn noe annet jeg kjenner til. 

Andre dager er sorte. Hvor enn jeg trår, snubler jeg i mine egne steg. Alt rundt meg virker meningsløst, håpløst og bortkastet. Jeg ser mørkt på ting, er innesluttet og sårbar. Prøver å ikke ta for mye plass, prøver å holde tankene for meg selv. Du tar deg tid likevel. Du forstår intuitivt at noe er galt, og du forlanger en forklaring på hva det er. Du stiller spørsmål, lar meg snakke, lytter og gir meg fine ord. Du hjelper meg opp på beina igjen, og alt det mørke jages bort av et varmt lys. Nok en gang befinner jeg meg på en sky seilende på forsiktige vindpust. Det bruser over i meg av gode følelser, og alt jeg virkelig klarer å konsentrere meg om er oss.

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar


-følg meg på blogg.no-

Kvinne, 21

Flyttet til Stockholm for dansen. Bloggen min handler om livet jeg lever i den svenske hovedstaden og veien jeg tar for å bli profesjonell danser.


Kontakt

mariaskancke@gmail.com


Kategorier

Arkiv


gratisdesign av Tonjemt